Over ons

Historiek

1991
L
1991

Oprichting

Feys-Pattyn werd in 1991 opgericht door Luc Feys en Linda Pattyn.

2002
L
2002

Verhuis

In 2002 verhuisde de onderneming van de loods naast de privéwoonst van de zaakvoerders naar de huidige vestiging op de industriezone in Ieper. Sindsdien werden de burelen vernieuwd en werd de opslagruimte uitgebreid met een nieuwe loods.

2018
L
2018

Dochteronderneming Feys sarl

Na reeds meer dan 20 jaar actief te zijn in Frankrijk, werd in 2018 de Franse dochteronderneming Feys sarl opgericht, om onze markt uit te breiden en ons aan te passen aan de Franse regelgeving. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een ambitieus, dynamisch en sterk familiebedrijf.

Ons team

Bij Feys-Pattyn zijn er meer dan 20 gemotiveerde en professionele medewerkers tewerkgesteld, die dagelijks zoeken naar de beste oplossingen voor onze klanten. Hiervan zijn een 10-tal medewerkers koeltechnisch gecertificeerd (type 1, voor zowel Vlaanderen als Wallonië). Wilt u ook deel uitmaken van het Feys-Pattyn team? Raadpleeg onze jobs!

Missie

Kwalitatievebetrouwbare en op maat gemaakte oplossingen aanbieden met een uitstekende service na verkoop. Via sterke expertise, goeie partnerships en steile ambities is het ons doel verder te groeien in onze verschillende activiteiten om zo een gerespecteerde referentie te worden in West-Vlaanderen en omstreken.

Visie

  • Op maat gemaakte, high-end klimatisatie-oplossingen aanbieden.
  • Klanten optimaal begeleiden, ondersteunen en adviseren bij het nemen van hun beslissing.
  • Streven naar een systeem waarbij Feys-Pattyn uw klimatisatie voor u monitort en ingrijpt wanneer vereist.
  • Gebruiken maken van de meest kwalitatieve en innovatieve technieken.
  • Uitgaan van eigen sterktes: brede expertise, gepassioneerde en ervaren medewerkers, doorgedreven streven naar perfectionisme teneinde de kwaliteit te garanderen, geoptimaliseerde planning, 24/7 een uitmuntende service.
  • Onze waarden: Expertise, Kwaliteit, Passie, Respect en Service.

Uw partner voor warmtepompen, HVAC, koeltechniek, isolatiebouw en totaalprojecten.